Site icon وبلاگ پیام گستر

راهنمای فروش در لینکدین: چطور در لینکدین به فروش برسیم؟

راهنمای فروش در لینکدین

امروزه نقش مهم شبکه‌های اجتماعی در فروش محصولات و خدمات بر هیچکس پوشیده نیست؛ اما شاید اگر اهمیت واقعی آن را بفهمید شگفت‌زده شوید. بنا به گزارش‌های تحقیقی لینکدین، ۸۹% از کارشناس‌های حرفه‌ای فروش نقش شبکه‌های اجتماعی مانند لینکدین را در بستن قردادهای فروش و به سرانجام رساندن معامله‌ها بسیار مهم می‌دانند.

جدیدترین تحقیقات rainsalestraining نشان داده ۸۲% از خریداران، قبل از این که برای خرید با شما ارتباط برقرار کنند، پروفایل لینکدین شما را بررسی و بر اساس آن شما را قضاوت می‌کنند.

اگر تا امروز از این شبکه اجتماعی تخصصی غافل بودید، قطعا به یک راهنمای فروش در لینکدین نیاز دارید پس با ما در این مقاله همراه شوید تا با اصول فروش و بازاریابی در لینکدین بیشتر آشنا شوید:

 

چرا باید به فروش در لینکدین فکر کنید؟

در این مقاله ۱۵ ایده ۱۵ دقیقه‌ای به شما معرفی خواهیم کرد که به فروش در لینکدین کمک خواهد کرد. در این چالش شرکت کنید و برای ۱۵ روز ایده‌هایی که در این راهنمای فروش در لینکدین آمده را انجام دهید. قطعا پس از ۱۵ روز حضور پررنگ‌تر و موقعیت بهتری برای فروش در لینکدین خواهید داشت؛ اما پیش از آن، بهتر است تکنیک‌های فروش در لینکدین را بشناسید:

۴ اصل مهم برای افزایش فروش در لینکدین

برای بازاریابی در لینکدین ۴ اصل مهم وجود دارد:

1) برند دیجیتال خود را به کمک پروفایل لینکدین بسازید

پروفایل خود را به نحوی بهینه کنید که کامل و حرفه‌ای باشد و روی خریداران بالقوه و مشتریان تاثیر بگذارد. اگر آخرین باری که از لینکدین استفاده کردید برای پیدا کردن شغل مناسب بوده است، احتمالا ارتباط‌های این پروفایل مناسب آنچه امروز می‌خواهید نیست و باید یک صفحه لینکدین مخصوص فروش بسازید.

چند ایده برای بهبود پروفایل برای فروش در لینکدین

از فرمول زیر برای تعریف ارزش‌های خود در بخش عنوان کمک بگیرید:

«من از طریق …………. به افراد کمک می‌کنم که ……..»

مثال: من با فراهم کردن نرم‌ افزار مدیریت ارتباط با مشتری به افراد کمک می‌کنم عملکرد و بهره‌وری بالاتری داشته باشند.

با محتوای مناسب، اعتبار خود را افزایش دهید. لازم نیست این محتوا را حتما خودتان تهیه کرده باشید. از تیم بازاریابی خود بخواهید بهترین موارد برای نشر و به اشتراک گذاشتن را پیدا کنند. از اشتباهات دستوری و نگارشی به شدت پرهیز کنید و از شخص دیگری بخواهید آنچه نوشته‌اید بازبینی کند تا اشتباهاتی که به چشم شما نیامده را ببیند.

2) جستجو کنید و گوش دهید

فید لینکدین خود را تحت نظر داشته باشید تا از آنچه در زندگی حرفه‌ای شبکه ارتباطاتتان اتفاق می‌افتد آگاه شوید؛ اما به همین بسنده نکنید. از ابزارهای مختلف لینکدین و امکانات جست‌وجوی آن استفاده کنید تا مشتریان بالقوه خود را پیدا کنید، آن‌ها را بهتر بشناسید و با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.

3) ارتباط برقرار کنید

برقراری ارتباط با دیگران هنری است که در بخش بازرگانی و فروش بسیار کارآمد است. با کمک امکاناتی که لینکدین در اختیار شما قرار می‌دهد، می‌توانید با شبکه بزرگی از افرادی که می‌توانند مشتری شما باشند و یا شما را به سمت مشتریان بالقوه هدایت کنند ارتباط برقرار کنید.

۲ نکته مهم برای برقرار ارتباط و تقویت فروش در لینکدین

  1. شبکه ارتباطات خود را گسترش دهید:
  1. در گروه‌های مناسب عضو شوید:

4) ارتباطات خود را تقویت کنید

راهنمای فروش در لینکدین : ۱۵ ایده برای ۱۵ روز

در ادامه این مطلب ۱۵ ایده برای افزایش فروش از طریق لینکدین را در اختیار شما قرار داده‌ایم. به توصیه‌های این راهنمای فروش در لینکدین عمل کنید تا نتیجه را با چشمان خود ببینید.

ماموریت هر روز: چند دقیقه فید اخبار را بررسی کنید. اخباری که توسط ارتباطات شما منتشر شده و توجه‌تان را جلب کرده لایک کنید، اگر فضا را مناسب می‌دانستید کامنت بگذارید و اگر پست یا مقاله‌ای به نظرتان ارزشمند آمد آن را به اشتراک بگذارید.

روز اول: پروفایل خود را تقویت کنید

تمام اطلاعات پروفایل لینکدین خود را کامل و به‌روز کنید.

روز دوم: ارتباطات خود را گسترده کنید

برای این کار چند روش وجود دارد. اول به صفحه My Network بروید. اگر افرادی درخواست ارتباط به شما داده‌اند قبول کنید و برای کسانی که توسط شبکه ارتباطاتتان به شما توصیه شده با کلیک روی گزینه Connect در پروفایلشان، درخواست ارتباط بفرستید.

در صفحه Grow Your Network با استفاده از ایمیل، آشنایان خود را پیدا کنید و درخواست ارتباط بدهید یا از طریق ایمیل آن‌ها را به پیوستن به لینکدین دعوت کنید.

اسم کسانی که می‌شناسید، همکاران، مشتریان کنونی، مشتریان بالقوه‌ای که در ذهن دارید و هر فرد مرتبط با کار خود را جست‌وجو کنید و به آن‌ها درخواست ارتباط بدهید.

روز سوم: برای فروش در لینکدین به دنبال مشتریان بالقوه، افراد تاثیرگذار و منابع معتبر حوزه کاری خود بگردید

به دنبال افراد خاصی که می‌خواهید با آن‌ها در لینکدین ارتباط داشته باشید یا کسانی که در شرکت‌های مورد نظر شما کار می‌کنند؛ بگردید. یک ایده خوب این است که قبل از برقراری ارتباط، فرد را دنبال کنید. اگر افراد دنبال‌کننده‌های خود را به ارتباطات درجه ۱ خود محدود نکرده باشند، می‌توانید به راحتی آن‌ها را از طریق پروفایلشان دنبال کنید.

روز چهارم: در گروه‌های مناسب عضو شوید

در گروه‌هایی که ممکن است در آن‌ها خریداران بالقوه، افراد تاثیرگذار مرتبط و حتی رقبای خود را پیدا کنید عضو شوید. هرکدام از افراد گروه که می‌خواهید از آخرین فعالیت‌هایشان خبردار شوید را دنبال کنید.

روز پنجم: پیام بفرستید

یکی یکی به سراغ افرادی که در دایره ارتباطات درجه یک شما هستند بروید و با فرستادن پیامی به آن‌ها سلام کنید و از وضعیتشان بپرسید و حتی با بعضی از آن‌ها قرار ملاقات بگذارید.

روز ششم: با هم‌دانشگاهی‌های خود ارتباط برقرار کنید

صفحه دانشگاه خود را لینکدین پیدا کنید و به سراغ هم‌کلاسی و دیگر دانش‌آموخته‌های آن بروید. در پیامی که برای درخواست ارتباط می‌فرستید حتما به این موضوع که در یک دانشگاه درس خوانده‌اید اشاره کنید.

روز هفتم: شرکت‌های مختلف را دنبال کنید

نام شرکت‌هایی که برای شما اهیمت دارند را جست‌وجو و آن‌ها را دنبال کنید؛ مشتریان کنونی و بالقوه، رقبا، تامین‌کننده‌ها و شرکای تجاری می‌توانند گزینه‌های مناسبی باشند. می‌توانید حداکثر ۱۰۰۰ سازمان مختلف را در لینکدین دنبال کنید.

روز هشتم: پیام بفرستید

بله، باید دوباره این کار را بکنید! شما در حال خواندن راهنمای فروش در لینکدین هستید، برقراری ارتباط و تقویت آن را دست کم نگیرید.

روز نهم: ۱۵ هدف برای برقراری ارتباط شناسایی کنید

حداقل ۱۵ نفر که در حال حاضر نمی‌شناسید و با آن‌ها ارتباطی ندارید اما می‌خواهید با آن‌ها ارتباط برقرار کنید مشخص کنید. این افراد ممکن است خریدار، سهامدار مشتریان فعلی، افراد تاثیرگذار و… باشند.

روز دهم: با هدف‌های روز قبل ارتباط برقرار کنید

پروفایل هرکدام از اشخاصی که روز قبل در نظر گرفتید را به دلیل وجود شباهت یا دلایل دیگری برای برقراری ارتباط بررسی کنید. این دلایل می‌تواند علاقه‌مندی‌های شغلی، تجربه‌های شغلی قبلی، ارتباطات مشترک و… باشد. پیام مناسبی برای هرکدام بنویسید و درخواست ارتباط را ارسال کنید.

روز یازدهم: ببینید چه کسانی پروفایل شما را دیده‌اند

کسانی که از پروفایل شما بازدید کرده‌اند را بررسی کنید، اگر با آن‌ها در ارتباط نیستید، درخواست ارتباط بفرستید. اگر در ارتباط هستید می‌توانید یک مکالمه مناسب را شروع کند. افراد مهم را دنبال کنید.

روز دوازدهم: پروفایل‌های مختلف را بررسی و مطالعه کنید

پروفایل‌های جالب را پیدا کنید و ببینید سایرین چگونه خودشان را توصیف کرده‌اند. نکات جالب آن‌ها را یادداشت کنید و بعد پروفایل خود را مرور و آن را به‌روز کنید.

روز سیزدهم: گروه‌ها را بررسی کنید

روز چهارم روز پیوستن به گروه‌ها بود. حالا وقت آن رسیده که با دقت این گروه‌ها را بررسی کنید. سوال‌ها و پاسخ‌هایی که در گروه رد و بدل شده با دقت بخوانید و اگر خواستید کمی در گروه تعامل داشته باشید.

روز چهاردهم: باز هم پیام بفرستید

یک بار دیگر این کار را تکرار کنید. ارتباط خود را با افراد حفظ کنید و برای عمیق‌تر کردن آن تلاش کنید.

روز پانزدهم: نتایج را بررسی کنید

چند دقیقه وقت بگذارید تا نتایجی که در این دو هفته فعالیت دریافت کرده‌اید را بررسی کنید. چند ارتباط در پروفایل لینکدین خود برقرار کردید؟ چند رابطه جدید با افراد مناسب خلق کردید؟ آیا در خلق یا پیشبرد هرگونه ابتکار کاری موفق بوده‌اید؟

سخن پایانی: همه چیز برای فروش در لینکدین بر اساس ارتباط است

در این مطلب به عنوان یک راهنمای فروش در لینکدین با هم به بررسی تکنیک های فروش در لینکدین پرداختیم و به طور عملی با ۱۵ ایده برای ۱۵ روز پشت سر هم به شما نشان دادیم که چطور می‌توانید به اهداف خود برای افزایش فروش در لینکدین دست پیدا کنید. اهمیت برقراری ارتباط با افراد مهم صنعت هم به خوبی فهمیدیم.

فرقی نمی‌کند کسب‌وکار شما B2B باشد یا B2C، مطمئنا شما هر روز به دنبال گسترش دامنه مشتریان، وفادار کردن مشتریان جدید به برند و در عین حال حفظ وفاداری مشتریان قبلی خواهید بود. مراقب باشید جست‌وجو برای یافتن مشتریان جدید، شما را از مدیریت ارتباطات خود با مشتریان قبلی و برقراری ارتباط صحیح با مشتریان جدید غافل نکند.

ارتباطات شما در لینکدین چگونه است؟